L'Ajuntament llança la campanya 'És cosa de Falles' per a potenciar el civisme durant les festes falleres

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha presentat este matí la campanya per a potenciar el civisme durant les Falles, ‘És cosa de Falles’, a través de la que es transmeten de manera senzilla i impactant missatges per a potenciar el civisme durant les festes falleres en aspectes com el llançament de petards, el consum de begudes o la ubicació dels vàters portàtils. L’objectiu és avançar en qüestions com la inclusió, la solidaritat, la sostenibilitat o la neteja també durant els dies en què València celebra les seues festes més importants de l'any. Per a l'èxit d'esta campanya es compta amb la col·laboració de les comissions falleres, entre les quals es repartiran 5.700 cartells.

Continuar llegint

L'Ajuntament de València participa un any més en la campanya de la reciclà que promou el reciclatge de vidre entre les comissions falleres

L’acte de presentació de La Reciclà 2020 s’ha celebrat al Palau de l’Exposició amb la presència de la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i la seua Cort d’Honor. Han participat el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, i el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana. En ell s’han repartit els banderins a les comissions falleres que participen en la iniciativa. Les falles que superen els 400 quilos de vidre reciclat, entre el 6 i el 19 de març, entraran en el sorteig d'una paella gegant per a 500 persones. També es reconeixerà a les comissions que promocionen el reciclatge de vidre en les seues xarxes socials amb els premis la Perla del Túria.

Continuar llegint

L'Ajuntament reconeix la labor de María Ángeles Arazo, Isabel Capilla, Nuria Martí y Mari Carmen Serrán, Dones de la Festa 2020

L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d'Igualtat, Lucia Beamud, i el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i altres membres de l'equip de govern, ha presidit l'acte Reconeixement de les Dones de la Festa, homenatge institucional a quatre dones per la seua contribució a la festa i la cultura de les Falles de València, en el marc de la festivitat del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Continuar llegint

La plaça de l'Ajuntament retrona amb el "Martell de Thor" en la mascletà de la Pirotècnia Alpujarreña

La pirotècnia granadina Alpujarreña, fundada en 1890 i proveïdora de moltes empreses d'àmbit nacional, ha protagonitzat la mascletà de hui en la qual és la seua sisena visita a la plaça de l’Ajuntament. Un espectacle anomenat “Masclethor, mascletà en alta definició” i que ha incorporat un efecte anomenat “Martell de Thor”, creat exclusivament per a l'emblemàtica plaça.

Continuar llegint

Festes de València Ayuntamiento de València