La plaça de l'Ajuntament acollirà la festa de campanades per cinqué any consecutiu

Per cinqué any consecutiu, la plaça de l'Ajuntament acollirà la festa Campanades de València, la celebració de cap d'any que organitza la Regidoria de Cultura Festiva, i que s'ha consolidat ja com un dels festejos més originals de tota Espanya. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat este dimarts la programació que, de nou, oferirà pirotècnia, espectacle de llums, i música a càrrec de DJ valencians.

Continuar llegint

La bústia reial recorrerà els barris per recollir les cartes per als reis macs i canviar-les per llavors

El Regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha anunciat que per tercer any la Missatgera Caterina recorrerà els barris i pobles de València amb la Bústia Reial, dins de la programació municipal d’activitats de Nadal per tota la ciutat. La missatgera especial dels Reis Mags d’Orient per a València, acompanyada dels seus ajudants, s’encarregarà que les cartes dels xiquets i xiquetes que s’han portat bé arriben a mans de Melcior, Gaspar i Baltasar per a fer realitat els seus desitjos.

Continuar llegint

L’Ajuntament organitza un dispositiu especial d'atenció i protecció a les dones durant la nit de Cap d' Any

La festa de Cap d'Any que se celebrarà a la plaça de l'Ajuntament «serà un espai de llibertat i d'igualtat, en què les dones es podran sentir segures». Amb este objectiu, la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives habilitarà als carrers de Marqués de Sotelo i Cotanda dos «Punts violeta» per informar i intervindré davant qualsevol cas de violència de gènere. I esta activitat es desenvoluparà amb la col·laboració de la Policia Local, que també tindrà en la zona un equip del Grup Gamma, especialitzat en l'assistència a les víctimes de la violència de gènere.

Continuar llegint

El betlem municipal s'exhibirà en el saló de cristall a partir d'este dijous

El Saló de Cristall acollirà a partir d'este dijous el tradicional pesebre artístic realitzat per l'Associació de Betlemistes de València que des de fa cinc anys s'instal·la a l'Ajuntament de València. Comptarà amb més de 300 figures, construccions hebrees i una superfície total de 45 metres quadrats. Com en anys anteriors, el pesebre inclourà algunes peces úniques de diversos escultors de primer nivell en l'àmbit betlemístic, com ara José Luis Mayo, H. Cerrada, Montserrat Ribes, Daniel Alcántara, Higinio Martínez, Guadalupe de Guzmán, Ángela Tripi i els valencians Enrique Villagrasa i Quique Garcés, dirigits tots ells per José Luis Heredia, Purificació Carbonell i Gonzalo Mateu.

Continuar llegint

Festes de València Ayuntamiento de València